Uncategorized

Oklahoma City, Oklahoma- Maxcess, een wereldleider in innovatieve producten en diensten voor webapplicaties, onthult het VEO-700 printinspectiesysteem van Fife in ICE USA in Louisville, Kentucky, 9-11 april (stand 701).
“We bouwen voort op ons VEO-600 inspectiesysteem met de volgende generatie VEO-700”, aldus Chris Harper, Global Product Manager for Fife Inspection. “Met een geavanceerde grafische gebruikersinterface, een breder gezichtsveld en een beschikbaar touchscreen biedt de VEO-700 een geavanceerder inspectiesysteem voor onze klanten.
Met LED-stroboscoopverlichting voor een langere levensduur, een grafische gebruikersinterface voor gebruiksgemak, programmeerbare positionering voor nauwkeurige beeldlocaties en een beschikbare touchscreeninterface, sluit de VEO-700 aan op het instapniveau VEO-600 van Fife.
Ook te zien bij ICE USA van Maxcess:
Vijfde DST-1 Objectherkenningssensor, verbeterde digitale sensortechnologie met de DSE-17 en SE-45 Wide Band Sensor en hoogtepunten van de D-MAX Enhanced, met geavanceerde netwerkbaarheid met ProfiNet, EtherNet/IP en EtherCAT.
Tidland-Control Series Electronic Knifeholder, een volledig elektronische messenhouder met automatische kalibratie van de zijdelingse kracht en mesoverlapping om de nauwkeurigheid en consistentie van de spleet te verhogen.
MAGPOWR- DLCA-NET, een spanningsversterker met netwerkmogelijkheden, die de mogelijkheid biedt om gekalibreerde spanningswaarden over communicatie, CSR en ISR spanningsgevoelige stationaire rollen en dunne weegcellen te verzenden.
Webex- Nieuwe CF-koolstofvezel met lage massatraagheid stationairlooprol
Valley Roller – Monsters van onze eigen rubbermengsels
Menges Roller Geavanceerde warmteoverdrachtsroltechnologie
Componex- WINertia™ Dead Shaft Idlers, die een constante tractie behouden op snelle banen en voorzien zijn van ingebouwde “luchtroosters” die de opgesloten lucht 7,5 keer sneller verwijderen dan welke andere stationaire rol op de markt dan ook.
Over Maxcess: Maxcess helpt haar klanten om hun productiviteit te maximaliseren door middel van innovatieve producten en diensten wereldwijd. Door de combinatie van meer dan 340 jaar wereldwijde service en ondersteuning van de bekende merken Fife, Tidland, MAGPOWR, Webex, Valley Roller, Menges Roller en Componex, biedt Maxcess een ongeëvenaard netwerk van applicatie-experts. Bezoek ze onlinewww.maxcessintl.com
###